Webes alkalmazások

Webes portálok, applikációk fejlesztése vállalkozása számára a legmagasabb minőségben. Az Ön elképzelései alapján megtervezzük és kifejlesztjük a legoptimálisabb online megoldásokat. Mindent egyedileg készítünk, saját fejlesztésű keretrendszerrel, így Ön pontosan azt kapja, amit elképzelt.

Nem szeretne vagyonokat költeni egy online rendszerre? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen személyes találkozót és beszéljük meg az elképzeléseit.

Nyilvántartó rendszer? Online fizetés? Felhasználó azonosítás? Számlázás? Mondja el mit szeretne és megvalósítjuk.

Reszponzív dizájn

Rendszerét bármilyen eszközön kényelmesen, korlátozások nélkül használhatja, legyen szó asztali számítógépről, laptopról, mobiltelefonról, vagy akár tabletről.

Igényeit úgy ültetjük át a gyakorlatba, hogy a megjelenítés mindig optimális és könnyen olvasható legyen bármely böngészőben.

Reszponzív dizájn

Rendszerét bármilyen eszközön kényelmesen, korlátozások nélkül használhatja, legyen szó asztali számítógépről, laptopról, mobiltelefonról, vagy akár tabletről.

Igényeit úgy ültetjük át a gyakorlatba, hogy a megjelenítés mindig optimális és könnyen olvasható legyen bármely böngészőben.

Professzionális felhasználói felület

Felhasználói felületét úgy alakítjuk ki, hogy az könnyen átlátható, navigálható és informatív legyen.

A felhasználók között jogosultsági szinteket alakítunk ki, így Ön eldöntheti, hogy az egyes funkciókhoz kik férnek hozzá.

 Céges információi legyenek online elérhetőek Önnek

Igény esetén rendszerét úgy alkotjuk meg, hogy vállalkozásának adati bármikor online elérhetőek legyenek az Ön számára.

Statisztikákat, diagramokat, kimutatásokat készíthet a forgalmi adatokról, bevételekről, készletről, stb. Nem kell többé végtelen táblázatokat, papírokat böngésznie, pontosan azokat az adatokat kapja, amire szüksége van.

Webshopok

Vállaljuk webshopja fejlesztését a tervezéstől egészen a megvalósításig. Tegye fel termékeit az internetre a személyre szabott egyedi fejlesztésű adminisztrációs felületén. Állítson be kedvezményeket, akciókat, töltsön fel képeket és intézze megrendeléseit online.

Az ügyfelei fizethetnek bankkártyával online, kérhetnek számlát, kézbesítést futárral, Önnek csak a megrendelésekkel kell foglalkoznia, a többi automatikusan történik. Mondja el egyedi elképzeléseit és közösen megtervezzük, majd kifejlesztjük.

Kulcsrakész, beüzemelt webshopok már 250 000 Ft –tól *

Weboldalak

Vállaljuk egyedi tervezésű weblapok készítését az egyszerű bemutatkozó oldalaktól egészen a komplex webes portálokig. Időpont foglalást szeretne vállalkozásának? Szeretné, ha ügyfelei, kollégái regisztrálhatnának az oldalára? Összekötné weblapját a social médiával? Szeretné, ha külföldi partnerei számára is elérhető lenne az oldala? Mondja el ötleteit és megvalósítjuk.

Ön minden esetben saját fejlesztésű, többnyelvű tartalom kezelő rendszert kap a weblapjához.

Mit jelent ez?

Weblapja tartalmát bármikor szabadon módosíthatja korlátozások nélkül, így a karbantartásért nem kell fizetnie. A szövegeket az Ön által meghatározott idegen nyelveken is feltöltheti, ezáltal külföldi célcsoportokat is elérhet.

Kulcsrakész bemutatkozó oldalak már 80 000 Ft –tól *
* Az árak a megadottól eltérhetnek az egyedi igényeknek megfelelően

Kapcsolat

 +36 20 438 13 77

Ha kérdése van keressen bizalommal

Kérjen ingyenes konzultációt

Írja meg kérdéseit és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot

Adatait soha nem tesszük elérhetővé harmadik fél számára
Írja be a képen látható szöveget!